Elementhusakuten


Skiss över Elementhus Elementhusområde


Elementhus från Mockfjärd

Christer Zetterström, Elementhusrådgivare

info@elementhusakuten.se eller mobil 070-342 30 97

1967 gick jag ut Yrkesskolan i Ljusdal och började genast söka jobb. Då jag alltid älskat att resa, sökte jag aktivt efter just ett resande jobb. Det dök upp ett gyllene tillfälle hos AB Elementhus Mockfjärd.

Jag fick jobb som montör och jobbade som totalentreprenör åt AB Elementhus fram till 1980, då jag startade eget företag. Då hade jag jobbat som montör åt AB Elementhus i 13 år, och kände att jag var redo att göra något eget.

Jag bildade företaget CZ Bygg som jag driver än idag. Noga räknat, har jag hela 43 års branschvana och arbetar med både privatkunder och företag.

Det handlar om allt från brand- och vattenskador till köksrenoveringar och större ombyggnationer. Jag är mån om att renovera för att behålla det gamla och genuina.

Specialkunskap

De Elementhus som monterades mellan åren 1952-1973, har en speciell konstruktion, som gör det svårt att renovera eller åtgärda problem utan att ha totalkunskap om husens konstruktion och egenskaper. Den kunskapen har jag.

Det finns inga genvägar vid renovering när det gäller Elementhus från Mockfjärd.
Den speciella konstruktionen kräver speciell och specifik kunskap.

Tumma aldrig på säkerhet eller kvalitet. Kontakta mig för mer information:
info@elementhusakuten.se

Sjunkande och svajande golv.

Låter det bekant?
Då en del av husen stått sedan 1952, börjar det självfallet att uppstå renoveringsbehov. Eftersom Elementhusen är speciellt konstruerade och saknar både reglar och bjälkar, är det inget man bör kasta sig över på egen hand, utan att först ha rådgjort med en expert.

Jag är en av få Elementhus montörer som fortfarande jobbar aktivt med Elementhus arbeten.

Med mina 13 år som Elementhus montör, kan jag se vilka väggar som är bärande, var elen är dragen och så vidare. Anlitar du mig som rådgivande konsult kan du göra mycket av åtgärderna själv.

Men jag utför självfallet även arbetet om du så önskar.
Kontakta mig så bokar vi ett möte!

info@elementhusakuten.se